Reserveren fitness

Doordat we niet het risico willen lopen dat  het te druk gaat worden in de fitnessruimte, hebben we besloten dat er voor de populaire fitnesstijden gereseveerd dient te worden. De tijden die vooralsnog gereserveerd dienen te worden zijn van maandag tot en met  zondag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 22.00 uur. Er kan telkens op het hele uur een uur gereserveerd worden. Voor het rooster: zie het lesrooster op de website. Het reserveren kunt u 14 dagen vooraf doen via de sportivo app. Mocht je deze app nog niet hebben kunt u ons hierover mailen. Het reserveren kunt u ook doen via de mail: sportivocranendonck@gmail.com (let op alleen op hele uren!) of telefonisch: 0495-494141. Annuleren graag twee uur voor aanvang.

Voorafgaand aan je bezoek:

- Blijf thuis bij klachten!  Zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, vanaf 38 graden verhoging. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft en/ of benauwdheidsklachten.

Tijdens het bezoek.

- Hou te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar.

- Reinig de apparatuur en materialen voordat je aan een oefening begint en nadat je klaar bent.

We kunnen er alleen samen voor zorgen dat het voor iedereen velig blijft!

B.V.D. Team Sportivo

  • Summer sale

    Ook deze zomer hebben we weer een leuke actie: Onbeperkt fitness groepslessen jongeren tot en met 18 jaar. 12 maanden 120...

    Lees meer
  • Bemande uren Pasen,Pinksteren en hemelvaart

    17 april 1e paasdag (zondag) onbemand open   18 april 2e paasdag (maandag) open van 10:00 – 12:00 (er zullen g...

    Lees meer
Meer nieuws