Nieuw Iventri & Boxfit

Helaas is de sluiting verlengt tot 9 februari. Dit betekend niet dat we stil hebben gezeten. We zijn gestart met online lessen deze kan je op de homepagina volgen. Ook doen steeds meer leden en nieuwe leden doen mee met samen sporten een workout in de buiten lucht voor het uithoudingsvermogen en de spierkracht dit alles op een persoonlijk uitdagend niveau. Vanaf nu starten we ook met Boxfit een les voor de conditie en kracht waarbij gebruik gemaakt wordt met een bokspaal. Tijdens deze les leer je bokstechnieken en gaan we werken aan de kracht en uithoudingsvermogen. Ook starten met iventri dit programma is speciaal voor mensen die graag hun buikvet willen verminderen. Leden die vragen over het abbonement wensen kunnen het vorige nieuws raadplegen. We willen de leden die de abonnementen door laten lopen speciaal bedanken! Tijdens de heropening zullen we als dank mooie aanbiedingen hebben(zie hier onder) . Voor vragen kunt u mailen naar cranendoncksportivo@gmail.com

Eénmalige actie voor steunende leden:

1. Periode 2e Lockdown plus 3mnd voor €60,- (20,- pmnd)

2. Periode 2e lockdown plus 6 mnd voor €120,- (20,- pmnd)

3. Periode 2e lockdown plus 12 mnd voor € 210,- (17,50 pmnd)

4. Periode 2e lockdown plus 18 mnd voor €270,- (15,- pmnd)

5. Periode 2e lockdown plus 24 mnd voor € 360,- ( 15,- pmnd)

De abonnementen zijn inclusief fitness + groepslessen + 24/7 (geen koffie/thee)

Nieuw!!!

Problemen met buikvet of “love handles”… 

iVentri afslankconcept nu nieuw bij Sportivo

Het Probleem:

80% van alle personen heeft last van buikvet en training en/of dieet zijn voor deze groep niet voldoende.

Helaas kan men vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. Ongeacht wat voor training of dieet men volgt, kan er dus geen gerichte of lokale vetverbranding plaatsvinden.

De oplossing:

Verbetering van de doorbloeding op de buikzone door middel van iVentri®

Traditioneel slankt iedereen “makkelijker” af in het aangezicht en  op de borststreek.

Als u dit nog niet zelf hebt ervaren, kent u ongetwijfeld wel iemand uit uw omgeving die na het verliezen van enkele kilo’s klaagt over het verkleinen van de borsten en eventueel ook een ingevallen aangezicht. Ondanks de verloren kilo’s zijn deze nog wel aanwezig op buik en billen.

Om nu doelgericht te willen afslanken richt iVentri® zich op 2 succesfactoren:

Onder- en bovendruk voor een intensieve bloedtoevoer aan het vetweefsel in de probleemzones en cardiovasculaire training voor een verhoogde verbranding van vetten in de spieren.De pneumatische pomp van iVentri® zorgt dat de buikgordel een onder- en bovendruk creëert op de buik. De twee drukkamers in de gordel zorgen voor gelijkmatige druk- en ontspanning bewegingen op de huid waardoor de bloedcirculatie verbeterd, in het bijzonder in de huid- en vetlaag van de buik.

Cardiovasculaire training

Het is niet voldoende om op u stoel of in uw bed te  liggen met een gordel van iVentri®. Het is dus belangrijk dat u sport terwijl u iVentri® gebruikt om een optimaal resultaat te behalen.

Wetenschappelijk Bewezen

Onder- en of bovendruktechniek is reeds een vertrouwde en bewezen techniek in de fit- en wellnessmarkt

iVentri gebruikster Heidi: "Je kent het wel, van alles geprobeerd om van dat buikje af te komen, kilo's kwijtgeraakt door op de voeding te letten en te sporten, maar mijn buikje bleef. Daarom was ik blij dat ik iVentri mocht uitproberen. Een gordel die ervoor zorgt dat de inspanning tijdens het sporten extra loont op de plaats waar dat het meest nodig is, namelijk op de buik.

Door het regelmatige gebruik zag ik echt snel resultaat.

Sportivo start nu met het programma van iVentri, onze leden bieden we aan om als eerste gebruik kunnen maken  van dit 4 weken programma, 2x per week 30 min, trainen met iVentri.

De bijdrage voor dit programma is voor leden 49 Euro voor 4 weken. Niet leden betalen nu tijdens de lock-down  59 euro.

Voor meer informatie kunt u terecht bij cranendoncksportivo@gmail.com

 

.

 

  • Summer sale

    Ook deze zomer hebben we weer een leuke actie: Onbeperkt fitness groepslessen jongeren tot en met 18 jaar. 12 maanden 120...

    Lees meer
  • Bemande uren Pasen,Pinksteren en hemelvaart

    17 april 1e paasdag (zondag) onbemand open   18 april 2e paasdag (maandag) open van 10:00 – 12:00 (er zullen g...

    Lees meer
Meer nieuws