Gratis Clubjoy online conventie

Beste  Sportivosporter,

 

Hoe is het ermee? Wil jij, net als wij, het jaar 2020 zo snel mogelijk achter je laten en kijk jij ook reikhalzend uit naar de tijd waarin alles weer wordt als vanouds? Het jaar 2021 wordt het jaar waarin we hopelijk zo snel mogelijk alle ellende van het afgelopen jaar achter ons kunnen laten en de blik weer VOORUIT kunnen werpen!

Zoals je wellicht weet nemen wij programma's af bij ons partnerbedrijf ClubJoy. Zij trappen het nieuwe jaar af met een spectaculaire online workout EXPERIENCE op zaterdag 9 januari. Nu hebben wij de mogelijkheid gekregen om jou hier ook voor uit te nodigen. Je kunt die dag meedoen aan maar liefst 14 verschillende workouts vanuit jouw eigen huis!

Daarnaast is er ook een programma voor instructeurs en managers c.q. eigenaren van sportclubs. Maar in het bijzonder kunnen we dit KOSTELOOS aanbieden aan jou!

 

De deelname is gratis, je dient je wel even online te registreren om toegang te krijgen tot de online omgeving. Doe je met ons mee?

Inschrijven kan op www.clubjoy.live

#SHARETHEFUN   

  • Nieuw Iventri & Boxfit

    Helaas is de sluiting verlengt tot 9 februari. Dit betekend niet dat we stil hebben gezeten. We zijn gestart met online lessen ...

    Lees meer
  • Abonnementen sluiting

    Beste leden, Helaas moeten we vanaf 15 december Sportivo verplicht sluiten ivm de nieuwe corona maatregelen. We zullen ...

    Lees meer
Meer nieuws