Lesrooster

Maandag

Les: Van: Zaal:
ClubPower 09:00u Zaal 1
Core 15 09:30u Fitness
Spinning 10:00u Spinning Ruimte
Fiesta 18:30u Zaal 1
ClubPower 19:30u Zaal 1

Dinsdag

Les: Van: Zaal:
Shape 09:00u Zaal 1
BodyAttack 19:00u Zaal 1
Fiesta 19:00u Zaal 2
BodyBalance 20:00u Zaal 2

Woensdag

Les: Van: Zaal:
Shape 09:00u Zaal 1
Core 15 09:00u Fitness
BodyBalance 10:00u Zaal 1
Fysio Fitness 10:00u Zaal 1
Fit en vitaal 13:30u Zaal 2
Spinning 19:00u Spinning Ruimte
Booty 30 19:45u Zaal 2
ClubPower 20:00u Zaal 1
Hitt 30 20:15u Zaal 2

Donderdag

Les: Van: Zaal:
Fit en vitaal 09:00u Zaal 2
Shape 10:00u Zaal 1
Spinning 19:00u Spinning Ruimte
Core 15 19:00u Fitness
BodyAttack 19:30u Zaal 1
BodyBalance 20:00u Zaal 2

Vrijdag

Les: Van: Zaal:
ClubPower 09:00u Zaal 1
Easy Fit 09:00u Zaal 2
Spinning 10:00u Spinning Ruimte
BodyBalance 10:00u Zaal 1
Fit en vitaal 13:30u Zaal 1

Zaterdag

Les: Van: Zaal:
Fiesta 10:00u Zaal 1

Zondag

Les: Van: Zaal:
Spinning 10:00u Spinning Ruimte

 

Over de groepslessen bij Sportivo

BODYBALANCE

Bij Bodybalance kan je genieten van bewegingen uit yoga,tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen.

VOORDELEN:

 • Meer kracht en flexibiliteit.
 • Je laat stress en spanning los.
 • Na de les voel je je rustig en relaxed!

CLUB POWER

Droom jij ervan om een strerk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is Club Power zeker geschikt voor jou! Club Power laat je ervaren hoe krachtig jouw lijfkan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell (stang), losse gewichten en een step. Tijdens een Club Power wordt geen enkele spiergroep overgeslagen. Je traint het complete lichaam, waarbij steeds gebruik wordt gemaakt van wetenschapelijke onderbouwde trainingstechnieken. Geen complexe routines, maar een heerlijke straight forward barbell workout is wat je mag verwachten. De spieren zullen branden, maar jij laat jezelf niet meer stoppen! De opzwepende muziek motiveert jou om door te gaan en je brengt jezelf steeds weer naar een hoger niveau.

SPINNING

Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningfiets. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel calorieën te verbranden. Met Spinning kan je tussen de 600 en 8oo calorieën verbranden. Vooral overtollig vet rond de buik, benen en billen wordt verbrand met deze sport.Spinning is een pittige training, waarbij doorzettingsvermogen belangrijk is om een les vol te houden. Als je eenmaal begint is het lastig om met deze sport te stoppen.

Voordelen van Spinning

 • Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud.
 • Je verbrand veel calorieën met slechts één trainining.
 • Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.
 • Spinning is een effectieve sport voor verbranden van vet.
 • Je volgt een workout op je eigen tempo, waardoor beginners en gevorderden samen de les kunnen volgen.
 • Spinning is een sport waarbij je snel zichtbare resultaten kan boeken.
 • De trainingen zijn sfeervol onder begeleiding van gezellige muziek.
 • Je Spinning instructeur motiveert je om tot het maximale te gaan.

FIËSTA

Fiëstais een simpele en heel aanstekelijke dans work-out met moves uit verscheidende latin dansstijlen. Een perfecte trainingom vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Fiësta. De muziek bepaalt de sfeer tijdens de les. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je met de verschillende moves totdat je deze  onder de knie hebt. Zo wordt de intensiteit steeds hoger. Iedereen heeft plezier en daardoor heb je niet in de gaten dat je effectief werkt aan je lichaam. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis. Fiësta is voor iedereen die al swingend een volledige workout wil. Vanwege de laagdrempeligheid is Fiësta geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kortom iedereen die van een feestje houd!

Voordelen:

 • Veel inpact op buik, billen, benen.
 • Vetverbranding.
 • Boost met positieve energie.
 • Laagdrempelig.

FYSIO FITNESS

Fysio fitness is fitness training onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Fysio fitness is geen fysiotherapie maar een trainingsprogramma in een groep met gelijk gestemde waarmee u door plezierig en verantwoord sporten uw algehele conditie kunt verbeteren en persoonlijke doelen kunnen worden nagestreefd. Uw trainingsbegeleider, als  professioneel fysio, zorgt van A tot Z voor deskundige begeleiding.

Fysiofitness is uitstekend geschikt:

 • Als u weer wilt starten met trainen na een (sport) blessure.
 • Voor de actieve 50-plusser, die gezond in beweging wil blijven.
 • Fysiofitness bied door de vaste trainingsuren en groepen een intensieve, gedegen en gezellige groeps-training.

SHAPE

Shape is de les voor iedereen die houdt van een goede training en veel fun! Van deze les krijg je gegarandeerd een goed humeur. Een kwartier eenvoudige conditietraining wissel je af met driekartier krachtoefeningen. Je traint het hele lichaam en werkt ondere andere aan uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Deze les zorgt voor een positieve mindset en geeft een ongelofelijk mentale boost.Nog nooit was een training zo veelzijdig en effectief. De geweldige muziek, het teamgevoel, de uitdagende en natuurlijk een motiverende coach zorgen voor één grote energie explosie in de zaal. Na afloop heb je jezelf flink in de zweet gewerkt, je voelt je voldaan en hebt energie voor tien.

BODYATTACK

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met makelijke oefeningen en bewegingingen. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de work-out en motiveert je als je dat nodig hebt. Bodyattack daagt je op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. De choreografieën zijn makkelijk te volgen maar de nadruk ligt op de intensiteit. Dus houd jij van een pittige intensieve les? Dan is dit echt iets voor jouw.

Voordelen:

Verbeterde fuctionele fitness, voel je sterker in het dagelijkse leven, lichaam wordt snel strakker en sterker en een verbetering van je coördinatie en lenigheid.

FIT & VITAAL

Fit & vitaal ouder worden, dat willen we toch allemaal? Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed  samengaan.  Fit & vitaal is  geschikt voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 55 jaar en ouder van elk conditieniveau. De les is voor iedereen die met veel plezier een effectieve en verantwoorde training willen volgen.Het is een effectief programma voor de actieve 55 plusser die wil afslanken en zijn of haar conditie wil verbeteren in combinatie met spierversterkende oefeningen. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door individuele verstelbaarheid van de gebruikte trainingsapparatuur. De kracht ligt in de éénvoud, het sociale contact en het bereiken van realistische doelen.

De voordelen:

Verhoogde spierkracht, verbeterde spieruithoudingsvermogen, vermindering van het vetpercentage, sterkere botten, betere houding, verbetering conditie (cardiovasculaire fitheid), gezelligheid met leeftijdsgenoten en natuurlijk minder pijntjes en klachten.

Start nú met een Gratis Proefweek Fitness!

Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

 

Sportschool Sportivo in Budel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, Personal Training. Bij Sportivo ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Openingstijden tijdens plaatsen nieuwe apparatuur.

    Beste leden, Zoals jullie weten heeft Sportivo geïnvesteerd in nieuwe appratuur en nu is het bijna zover. Van...

  Lees meer
 • Openingstijden kerst en nieuwjaar/ sporten winterstop

  Eerste kerstdag zondag 26 december alleen onbemand Tweede kerstdag maandag 26 december alleen onbemand Oudjaar 31 decembe...

  Lees meer
Meer nieuws